پاورپوینت بهداشت نان

دسته بندي : پاورپوینت » بهداشت
نوع فایل:power point

قابل ویرایش:13 اسلاید



قسمتی از اسلایدها:

مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصيت آن را

ارزش غذايي نان كاهش مي يابد
آنزيم فيتاز فعال نمي گردد و اسيد فيتيك تجزيه نمي شود و در نتيجه فيتاتها تشكيل شده و مانع جذب عناصر مغذي مانند آهن ، كلسيم ، روي و ......در بدن مي گردد



فهرست مطالب واسلایدها:

نان بهداشتي و سالم

عمل تخمير

عمل تخمير سبب مي شود

جوش شيرين

مضرات استفاده از جوش شيرين

بهداشت نانوائيها چگونه تامين مي شود؟

بهداشت ساختمان نانوائها
دسته بندی: پاورپوینت » بهداشت

تعداد مشاهده: 6909 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:110 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252